Wij van Veltink Bedrijfskleding leveren meer dan alleen maar kleding voor uw bedrijf instelling of vereniging, wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers in comfortabele en goed passende kleding aangekleed zijn en daarbij de uitstraling hebben wat bij u past.

Want ze zijn het visite kaartje van U.

Veltink regelt alles, van bedrukken en borduren tot bezorgen en repareren.

uw logo op uw kleding

Veltink Bedrijfskleding zorgt er voor dat jouw personeel er strak en vlot bij loopt, natuurlijk wil je daar jouw eigen stempel opdrukken doormiddel van het bedrijfslogo, dankzij onze grote voorraad aan kleding en logo’s kunnen wij snel leveren en dankzij onze eigen bezorgservice krijgt u het aan huis geleverd.

onze klanten over Veltink

Referenties

Veltink is een nuchtere leverancier die luistert naar de wensen van de klant. Het online KMS is een schot in de roos voor ons! Roelofs Wegenbouw Den Ham

Wij maken ook graag voor u een inlog voor ons KLEDING MANAGEMENT SYSTEEM geheel ingericht met de kleding schoenen en bpm artikelen die uw personeel gebruikt.

En met de bezorgdienst van ons, kunnen wij meerdere keren per dag (binnen ons rayon) uw goederen komen brengen ook daar heeft u dus geen omkijken naar!

Uw team in het nieuw? maak vrijblijvend een afspraak

Deze bedrijven lopen er trots bij