Dassy

Dassy is een europees merk van professionele werkkledij, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van werkkledij, ontwikkelt Dassy professionele werkkledij met één doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals als uzelf veiliger en praktischer te maken.

Blåkläder

Blåkläder produceert en verkoopt sinds 1959 werkkleding, dit aanvankelijk eerst op de Zweedse markt. Zij zijn nu 1 van Europa’s grootste fabrikanten van zware werkkleding.

FHB

Het Duitse FHB levert al jaren comfortabele werkkleding voor diverse branches. Het is daarom ook zeer aan te beleven als betrouwbare en kwalitatieve bedrijfskleding voor uw bedrijf. Het merk omschrijft zichzelf als robuust, anders, betrouwbaar, echt, creatief en kernachtig. FHB werkkleding wordt ook in Nederland steeds bekender tussen alle reeds bekende merken. Het belangrijkste kenmerk van FHB is de kwaliteit van haar producten. FHB kleding is duurzaam, functioneel en flexibel en voor de drager lekker comfortabel.

Nathan Sports

Nathan levert al meer dan 40 jaar de beste essentials die zijn ontworpen om hardlopers te helpen hun prestaties te verbeteren , kilometer na kilometer en jaar na jaar.

Hun hydratatievesten en handtassen, heup- en hardlooprugzakken, veiligheidsuitrusting en kleding bieden een perfecte balans tussen vorm, pasvorm en functie voor atleten op alle niveaus. Of je nu een kilometer, een marathon of meer loopt, het brede assortiment hardloopaccessoires levert wat het belangrijkst is voor onze gemeenschap: intuïtief ontwerp, comfort, kwaliteit en slimme opslag.

McDavid

McDavid is van oorsprong een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd opereert. McDavid werkt met drie productcategorieën: Sportmedisch; braces en bandages om blessures te voorkomen en te genezen, Sportbescherming; knie en elleboogbeschermers met hoogtechnologische schokdempers en Prestatie bevorderende kledij; compressie en herstelkledij zoals sleeves, kousen, shirts en shorts om je lichaam tijdens het sporten te ondersteunen en te beschermen. Kortom McDavid biedt alle soorten sportbescherming. Dit ter voorkoming van blessures en om de sportprestaties te verbeteren.

Sievi

Sievi is de grootste schoenenfabrikant van Noord-Europa, die in totaal ongeveer 500 mensen in dienst heeft. Sievi’s productielocaties bevinden zich in Sievi en Oulainen en daarin worden jaarlijks meer dan 1,1 miljoen paar schoenen gemaakt. In 2019 had het Sievi-concern een omzet van 123 miljoen euro, waarvan 50% afkomstig uit export naar in totaal meer dan 40 verschillende landen.

Sievi’s assortiment omvat meer dan 200 producten. Om snelle en efficiënte levering te kunnen garanderen heeft Sievi o.m. geïnvesteerd in magazijnautomatisering: het magazijn met 150 000 paar schoenen werkt volledig automatisch. Sievi wil ook in het vervolg de nadruk leggen op moderne technologie en zich op de toekomst voorbereiden door 15 miljoen euro te investeren in de uitbreiding van de productie- en opslagruimten in Sievi. Deze investering omvat een niet eerder in de branche gebruikte automatisering.

De uitbreiding moet in de herfst van 2021 klaar zijn en het oppervlak van Sievi’s fabrieken doen toenemen van de huidige 2,3 hectare tot in totaal meer dan 2,8 hectare.

Deze bedrijven lopen er trots bij