Ons Team

Veltink Vroomshoop

T.H.O. Veltink B.V. en Veltink Bedrijfskleding B.V. zijn familiebedrijven en daar zijn we trots op, inmiddels is de 3e generatie aan boord van het bedrijf om u van dienst te zijn.

Hier onder een klein kijkje in onze geschiedenis.

Ons bedrijf is in 1973 opgericht door Egbert Veltink , in Hardenberg hij is klein begonnen met in het begin alleen maar rem en koppeling revisie voor de Automotive markt.

De lijnen zijn snel veel breder geworden om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, na een aantal jaar sinds de start van het bedrijf zijn we verhuisd naar de buurtschap Geerdijk en daar zaten we tot 1989. Sinds 1989 zitten wij aan ons welbekende adres aan de Sluis 2 te Vroomshoop

Inmiddels had zoon Jan zich in 1986 aangesloten bij zijn vader en in 1989 is de eerste medewerker Rudie Veldhuizen, die hedendaags nog altijd werkzaam is bij ons, ook het team komen versterken.

In de jaren 90 zijn we verder gegroeid zowel in ons lijnenpakket als aantal personeelsleden waaronder onze neven Remon en Eric.

 

In het jaar 2008 heeft Jan het bedrijf overgenomen van Egbert , in datzelfde jaar is het pand van Veltink Bedrijfskleding ook gerealiseerd. Het pand, dat grenst aan Veltink Automotive, heeft de beschikbaarheid over haar eigen showroom, kantoor en atelier.

In 2015 heeft kleinzoon Bertho zich aangesloten bij het familiebedrijf en is zich sinds 2020 gaan focussen op Veltink Bedrijfskleding.

In Juni 2019 heeft zus Sandra het verkoopteam van Veltink bedrijfskleding versterkt en is inmiddels een welbekend gezicht geworden, samen met Rudie Veldhuizen geven zij onze klanten het beste advies.

 

Medio 2022 bestaat dit prachtige familiebedrijf 49 jaar en wij bedienen onze klanten nog altijd met dezelfde passie als Egbert Veltink ooit begonnen is.

 

Veltink door de jaren heen

Deze bedrijven lopen er trots bij